‘Waves’ bij Splendor op 30 maart 19.30

Schermafbeelding 2019-02-24 om 15.10.44

Audio: digitale versie ‘Waves’

Op 30 maart om 19.30 wordt mijn compositie ‘Waves’ uitgevoerd in Splendor naast nog 12 andere stukken van diverse hedendaagse componisten. Waves is geschreven voor zes handen piano. Hieronder de officiële uitnodiging van MatchingArts.
Je kunt kaarten reserveren via de volgende link:

Link naar reservering Splendor

Uitnodiging // Edition MatchingArts Presents // zaterdag 30 maart 19:30 // Splendor //
Beste MatchingArts-leden en andere muziekliefhebbers,
De afgelopen vier jaar hebben we componisten en musici uit de hele wereld mogen verwelkomen bij ons collectief en hebben we bijna 150 composities van ruim veertig componisten mogen publiceren bij Edition MatchingArts. Hoog tijd om elkaar weer eens te ontmoeten en te laten horen wat voor prachtige muziek er geschreven wordt! Met heel veel plezier nodigen we jullie uit voor een muzikaal samenzijn op zaterdag 30 maart om 19:30 in Splendor, Nieuwe Uilenburgerstraat 116 in Amsterdam. We nemen acht topmusici mee die werk zullen spelen van maar liefst dertien componisten uit ons collectief en uiteraard is de Splendor-bar geopend voor drankjes! We hopen van harte jullie daar te mogen ontmoeten, te laten horen welke mooie muziek wij uitgeven en van jullie te horen waar jullie mee bezig zijn! Tot 30 maart!
Het MatchingArts-team
Anne-Maartje Lemereis // Henry Kelder // Daan van den Hurk // Tim Coenen
Op 30 maart presenteren wij composities van:
Bart Berman // Tim Coenen // Mari-Anne Hof // Henry Kelder // Anne-Maartje Lemereis //Peter Longworth // Kaoru Nagashima // David Osbon // Daan van den Hurk // Johan van derLinden // Heleen Verleur // Hugo Bouma // Uri Brener //
Datum: March 30
Tijd: 19:30
Locatie: Splendor, Nieuwe Uilenburgerstraat 116, Amsterdam
Tickets: €10 (via www.splendoramsterdam.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *