Mooie voorstelling bij het CBK

“Wat een prachtige voordracht en schitterend pianospel. Je had je zo mooi in jouw rol ingeleefd en nam ons, het publiek, er in mee. Een bijzondere ervaring en een ontroerend slot. Dank je wel!”

Jan Stel

Sand bij het CBK. Ze leest een brief voor die ze kreeg van Chopin..
Sand bij het CBK. Ze leest hier een brief voor, die ze kreeg van Chopin.. Foto: Jan van Eijck

Ik vond het zelf ook heel fijn om te doen bij het Centrum voor Beeldende Kunst in de Watergraafsmeer. Beetje extra spannend dat mijn goede collega’s kwamen luisteren, die toch veel verstand van Chopin en zijn muziek hebben!
De ruimte van het CBK was prachtig ingedeeld met werkelijk schitterende kunstwerken. Deze keer hadden ze zelf een keuze gemaakt uit de kunstwerken. Om ruimte te maken voor de vleugel en het publiek moesten er vooraf nog wat werken worden verplaatst, maar de mensen van het gebouw waren zeer coöperatief en vriendelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *