Kaartverkoop Finale Keuris Componisten Concours 2014 gestart

De kaartverkoop van het Keuris Componisten Concours 2014 is gestart. Bij dit Concours zal mijn stuk ‘Mind your step’ voor fluit, fagot, piano en stampende voeten gespeeld worden door jonge talentvolle musici.

.. en nu stampen maar!
.. en nu stampen maar!

Via onderstaande link kunnen kaarten worden gekocht:

Homepage


Link kaartverkoop Keuris Concours

Tijdens het Finale Concert op 24 mei 2014 worden de drie geselecteerde werken in elke categorie uitgevoerd in De Veerensmederij in Amersfoort door het AJO (Amersfoorts Jeugd Orkest) en het Dutch Ensemble. Er waren drie geselecteerde werken voor 2 categorieën: ik had geschreven voor fluit, fagot en piano. De andere categorie was symfonieorkest. Uit elke categorie wordt op 24 mei nog één winnaar gekozen.
De werken van alle finalisten worden gepubliceerd en gepromoot onder internationale conservatoria, ensembles en jeugdorkesten. Tevens worden er publieksprijzen uitgereikt.

De winnende composities zullen in het seizoen 2014/15 door de ensembles worden uitgevoerd op verschillende podia. Het Finale Concert zal live worden geregistreerd. Beide winnaars ontvangen daarnaast een geldprijs van €1.000 elk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *