Berceuse in Gent

Mijn ‘Berceuse pour ceux qui ne veulent pas encore dormir’, uitgevoerd door Aster & Jasmijn, op 23 juni 2024 in Gent.

Je kunt het hier beluisteren: Berceuse op Youtube

De bladmuziek van deze compositie is te verkrijgen via:

Webshop EditionMatchingArts

Of: heleenverleur111@gmail.com

Dit schreef hun pianodocente Lieve eerder op Facebook:

Een pareltje uit de hedendaagse pianomuziek. We hebben hier hard aan gewerkt, maar het loonde zeker de moeite! Nog een pittige passage op het laatste blad met triolen tegenover achtsten, maar beide jongedames (Jasmijn 12 jaar en Aster 13 jaar) gingen de uitdaging aan! En hoe! De nacht na de lessen droomde ik het stuk letterlijk, en toch blijft de melodie me zo aangenaam. Voor mij tot nu toe het mooiste werk dat ik leerde kennen van collega en vriendin Heleen. Bedankt voor deze mooie muziek, Heleen! Jij zal nog vaak op ons programma verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *