Los Mozos

Deze ‘onofficiële’ uitvoering van mijn compositie ‘Los Mozos de Monleon’ is vast een voorproefje van de versie die op Marcel Worms Youtube-kanaal komt te staan. Ik heb het met mijn telefoon opgenomen maar het klinkt (technisch) best goed. Dit eerste concert van de twee komt niet op het kanaal van Marcel te staan, omdat de camera per ongeluk te vroeg aanstond. Vandaar dat ik het maar even met mijn telefoon heb opgenomen. Naar aanleiding van dit concert heb ik een pianobewerking van Los Mozos gemaakt. Die was er nog niet: Marcel speelde uit de ‘score’ met zang & piano. Nu zit de zangpartij geheel in de pianopartij verwerkt. Deze versie is veel langer dan de versie die Marcel hier speelt.

https://youtu.be/UHk33BHqAig

Marcel Worms speelt Los Mozos de Monleon tijdens een livestream op 23/1/2021 om 11 u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *