Projecten 2021

Ook in deze onzekere tijden wordt er achter de schermen toch gewerkt. Het komende jaar ben ik lekker bezig met deze mooie opdrachten/projecten:

Voor het Groninger Piano Festival in april 2021 heb ik de eervolle opdracht gekregen de invulling te maken. Op het programma staat onder meer een compositie van mijn hand voor 10 pianisten. Maar het orgel van de Martinikerk gaat ook bespeeld worden. Welk stuk dat gaat worden is nog een verrassing. Net als dat sommige andere stukken nog een verrassing zijn ..

Groninger Piano Festival editie 2019 voor aanvang.

Voor een improvisatie workshop in Gent in augustus 2021 ben ik bezig met 24 dansen voor quatre-mains, waarbij in elke dans een improvisatie zit. Het plan is dat hier werkelijk op gedanst worden door leerlingen van dansdocente Lydia Mboko.

Doorkijkje Gent tussen de lessen door (augustus 2020)

Verder gebeuren er steeds weer verrassende dingen, zoals de uitgave van mijn ‘Groovy Prelude’ op vrijdag 15 januari bij Edition Matching Arts. De Prelude is vorig jaar en dit jaar al veelvuldig uitgevoerd door pianiste Jacqueline voorheen Frederique http://24preludia.nl/. As vrijdag is de feestelijke uitvoering van de uitgave te horen op Facebook op de FB pagina van Henry Kelder. Zie ook: https://www.henrykelder.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *