Sinterklaasboeken uitverkocht

Binnen vier dagen was de hele oplage van 30 Sinterklaas boeken uitverkocht. http://www.heleenverleur.org/2020/11/20/sinterklaasboek/ Jan en ik hebben ze persoonlijk allemaal op de bus gedaan, of zelfs op de fiets afgeleverd bij adressen die niet te ver waren. Opdat iedereen maar zo snel mogelijk met de Sinterklaasliedjes kan beginnen!

Tekening Jan van Eijck

Er zijn dertig boeken verkocht, de boeken kostten 15 euro, per boek waren de drukkosten 6 euro en 9 euro per boek ging naar het goede doel. Inmiddels is er dus 270 euro naar Stichting Muziek voor Kinderen overgemaakt. http://www.muziekvoorkinderen.org Ik ben heel blij met dit mooie bedrag!

Ik kreeg al vragen over een tweede druk: helaas gaat dat er dit jaar (2020) niet meer van komen. Maar volgend jaar ben ik van plan al in oktober aankondigingen te gaan maken op mijn website en in de media over een nieuwe oplage. Want ik merkte dat er veel vraag was naar het boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *