Zoom online pianolessen (4)

Elke dag leer ik weer bij. Gister wist ik nog niet hoe ik de webcam kon koppelen aan de McBook zodat je ook op mijn handen kan kijken. Inmiddels weet ik dit, en heb ik Zoom ook aan de praat gekregen. Mijn echtgenoot Jan heeft me geholpen met de laptop met de vaste kabel te verbinden aan de router, in plaats van Wifi geeft dit een veel beter geluid. Iedereen keer weer een stapje verder, zodat de lessen gewoon online door kunnen gaan. Sommige mensen kunnen niet Zoomen, dan is WhatsApp een redelijk alternatief (op de phone) mits de Wifi bij de leerling een sterk signaal geeft. Tot nu toe is iedereen meegegaan en enthousiast. We componeren zelfs online! De eerste nieuwe compositie is al geboren, van Trudy Glasmeier-Buur, leerlinge van CKVAlmere.

Studio 1

Studio 2

Studio 3

Leonora's online les op Facebook
Leonora’s online les op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *