Danse des Oiseaux

Deze ‘Danse des Oiseaux’ (“Vogeltjesdans”) componeerde ik voor mijn voorstelling ‘George Sand en Chopin.’
Dit is een opname die ik vandaag maakte met mijn leerlinge Helo├»se en haar twee zusjes Florence en Candide, alsmede hun moeder Aviva. Zij hanteerden de vogelapparaatjes (‘Audubon Bird Call’) terwijl ik de piano bespeelde.

Deze opname wordt op zaterdag 8 maart 2020 om 11.05 uur gebruikt tijdens een live radiouitzending van ‘Delft Centraal’.

Danse des Oiseaux (“Vogeltjesdans”) in de geest van Chopin

Poster Sand in Delft

Poster Sand in Delft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>