Stille nacht trio

Vandaag heb ik ‘Stille Nacht’ gearrangeerd in een eenvoudige setting voor piano, viool en cello. Als je het kunt gebruiken, dan mag je het kopiëren! De rechterhand van de piano heb ik ‘losjes’ gebaseerd op een tweede stem viool uit een viool duo boekje. Ik ben helaas vergeten welke! Het lag in de docentenkamer bij de Coöperatie Kunstzinnige Vorming Almere.
Ik schreef het met mijn pianoleerlinge Heloïse (7 jaar) in gedachten, en haar twee jongere zusjes.

Piano partituur
Piano partituur
Piano blz. 1
Piano blz. 1
Piano blz. 2
Piano blz. 2
Vioolpartij apart
Vioolpartij apart
Cellopartij apart
Cellopartij apart

.. en de pdf’s:

Stille nacht trio – Partituur

Stille nacht trio – Vl

Stille nacht trio -Vc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *