Columns: Perseïden

Dit boekje schreef ik in de zomer van 2017 in Lavidalle, Périgord, Frankrijk.
Het was de geboorte van mijn eerste echte prozaboek. Ik ben er blij mee en hoop van harte dat jullie het net zo leuk vinden om te lezen als dat ik het vond om te schrijven!

Columns Heleen Verleur 2017 ‘Perseïden’

Het boekje is te koop voor 10 euro onder de naam ‘Perseïden’. Je kunt dit bedrag overmaken naar NL52INGB0007v285045/Binnenkant Muziek ovv ‘Perseïden’. Het gaat niet alleen over vallende sterren, maar de columns gaan over allerlei uiteenlopende onderwerpen zoals flow, wijn, intuïtie, families, vleermuizen, weerstand, en nog veel meer.

Omslag boek 'Perseïden'

Omslag boek ‘Perseïden’

Enkele reacties:

Tess Doucet Dankjewel voor deze bundel! Gisteravond had ik hem uit. Yum! Ja, ja, ja, helemaal, en o die zeepbel, en laat je weten welke wijn het wordt? (over de onderwerpen zeepbel en wijn)

Wies de Haan Je verhalen zijn prachtig. Ik vind het vooral heel verrassend hoe afwisselend de sfeer is.

Trix de Jong (docente Nederlands) Zeer onder de indruk en dan ben ik nog maar bij het voorwoord! Mooi hoe je meandert rond je onderwerp en je aan het eind weer terugkomt.

Een gedachte over “Columns: Perseïden”

 1. Hallo lieve, beste Heleen,

  Dankjewel voor deze bundel!

  Gisteravond had ik hem uit. Het stuk met de broers snapte ik niet helemaal (mind map? genealogram?) maar voor de rest: yum.

  Ja, ja, ja, helemaal, en o die zeepbel, en laat je weten welke wijn het wordt? Ik was gisteren jarig (hoera voor maagden) en mijn overopa was Frans, een huis in Frankrijk als een duiventil zoete inval, ach die droom zal mij wel niet meer toevallen (of..?), maar ik geniet met jou mee.

  Nee, het is geen wijn, maar kraanwater met ananassalie drinkt fijn en geen kater. Verse gember of muntthee. En voor Echte Troost: goeie warme choco. Met slag (duh).

  Dit is ook heerlijk (mijn zoon moest er bijna van kotsen, maar anderen aten het onder mijn ogen op en *zeiden* lekker) en (wel) gezond: https://www.feelgoodbyfood.nl/brownies-zwarte-bonen/.

  Hartegroet en tot?

  Tess

  PS Welke drukker was het nou print en bind? Dahaag.
  PPS Ik kan wel een beetje zingen en ik heb net een kazoo besteld. Manlief heeft nieuwe snaren op zijn gitaren en zoon begint morgen met een Yamaha blazersklas op school… maar zoveel muziek als jij… nog zo’n pipedream ;) <3 doei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>