Splendor kids concert

schermafbeelding-2016-11-17-om-12-43-29

Christmas Family-concert

Een meeslepende tekenfilm van een jongen die een sneeuwpop maakt en avonturen met hem beleeft, of droomde hij het alleen maar…? Het Eolian Ensemble speelt bij deze film de schitterende muziek van Howard Blake, die Rolf Verbeek speciaal voor het Eolian Ensemble bewerkte. Na afloop van het concert mogen de kinderen de instrumenten uitproberen. Geschikt voor alle leeftijden.

Kinderen onder de 4 gratis!

It’s time for the Snowman Christmas Family-concert

A compelling animated film of a boy making a snowman and having adventures with him,… or did he only dream it…? The Eolian Ensemble plays Howard Blakes beautiful filmmusic, arranged by Rolf Verbeek especially for the Eolian Ensemble. After the concert the children can try the instruments. Suitable for all ages.

Children under 4 get in for free!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *