Trio-dag 5 juni

Zondag 5 juni 2016 vanaf 10 uur worden tien van mijn ‘Piano Trios for Young Players’ gerepeteerd en uitgevoerd door 30 kinderen: violisten, cellisten, fluitisten en pianisten. Dit evenement vindt plaats in het Zeemanshuis, Kadijksplein 17-18 te Amsterdam. Een hele onderneming, dankzij de goede organisatie van viooldocente Monique Dowgwillo kan dit project plaatsvinden. Diverse muzikanten en docenten -onder wie fluitiste Gerda Thorn, cellist Brendan Conroy, en pianiste Jana Neplechovitsj- zullen met de kinderen gaan oefenen en zich voorbereiden op het concert, dat om 2 uur ’s middag plaatsvindt in de studio van BAU Space for Performing Arts, Entrepotdok 4 (op 2 minuten loopafstand van het Zeemanshuis). De foto hierbij is van een vorige trio uitvoering, de celliste Daantje doet zondag wel mee.

Foto genomen tijdens uitvoering
Foto genomen tijdens uitvoering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *