New Pianotrios for Young Players

I just finished the second book of Piano Trios for Young Players, no 6 to 10. No 10 is an arrangement for piano, violin and cello of the famous Dutch song of the composer Pieter Goemans ‘Aan de Amsterdamse grachten.’The level is intermediate, after one or two years of practise the instrumentalist should be able to play them.

Componist Pieter Goemans aan een Amsterdamse gracht

Composer Pieter Goemans at an Amsterdam canal

Arrangement 'Aan de Amsterdamse grachten' partly

Arrangement ‘Aan de Amsterdamse grachten’ part

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>