Reacties op Sakura Variaties

Hier zijn enkele reacties uit het laatste SuzukiNieuws (december 2014) op de uitvoering van mijn ensemblestuk ‘Sakura Variaties’. Dit stuk werd uitgevoerd tijdens de Suzuki-dag van 5 oktober 2014. Voor die gelegenheid dirigeerde ik een stuk dat ik componeerde voor een speciaal orkest van 150 kinderen: blokfluiten, dwarsfluiten, violen, altviolen, celli, contrabassen, gitaren, piano’s .. Dit zijn alle instrumenten waarin in Nederland Suzuki-les wordt gegeven .. (behalve akkordeon). Als je op de onderstaande pagina’s klikt, worden ze groot genoeg om te kunnen lezen.
Ik heb er erg van genoten! Zowel van het schrijven als van het dirigeren, en van de reacties.
Je kunt het hele SuzukiNieuws lezen door op onderstaande link te klikken:

SuzukiNieuws Nr 30-2 2014

Reactie Jasmijn

Reactie Jasmijn

Reactie Noa, Janece, Inki

Reactie Noa, Janece, Inki

Reactie Gerda

Reactie Gerda

Artikel Heleen

Artikel Heleen

Artikel Heleen (vervolg)

Artikel Heleen (vervolg)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>