3 gedachten over “Flowing Water audio”

 1. Lieve Heleen, heb met veel plezier en bewondering ontdekt dat je componeert en luister naar de links die je op FB zet. Het stukje ‘Flowing Water’ lijkt me erg leuk voor een paar leerlingen en ik zou het graag van je kopen. Laat maar even weten hoe je dat geregeld wil hebben! Lieve groet, Annette

 2. Lieve Annette,

  Wat leuk dat je Flowing Water leuk vindt!
  Ik kwam op het idee om het op Facebook te zetten omdat ik nog een verzoek had gekregen, van iemand die het bij mijn leerlingen uitvoering had gehoord.
  Altijd fijn he: een niet zo moeilijk stuk dat wel lekker klinkt. ;-)

  Ik doe het niet zoveel meer, voor leerlingen componeren. Terwijl het daar wel mee begonnen is!
  Loop trouwens wel met het idee om trio’s te schrijven voor het allereerste begin: viool, cello, piano. Daar is weinig interessants voor.

  Ik stuur het je per mail, plus de factuur van 5 euro.
  Laat me weten als er eens een uitvoering van het stuk komt, of een video of zo.

  Lieve groet,

  Heleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>