Splendorconcert Muziekgebouw aan het IJ

Splendor PARADE!
Splendorconcert as zaterdag 4 januari 2014
Splendor viert het nieuwe jaar in Muziekgebouw aan het IJ
zaterdag 4 januari 2014
aanvang:
14:30
Voorverkoop:
€ 15.00
Kaarten aan de deur:
€ 15.00
Splendorleden:
€ 0.00
Tickets
Splendor Amsterdam is een collectief van muzikanten, componisten en podiumkunstenaars die gezamenlijk een oud badhuis hebben omgetoverd tot culturele vrijplaats. Het geheel gerestaureerde pand is een oneindige muzikale snoepwinkel in het centrum van Amsterdam, vlak achter het Waterlooplein. Er huizen maar liefst 50 musici, die daar dagelijks repeteren, componeren, concerten geven en nieuwe dingen uitproberen.

In Splendor ontmoet de klassieke musicus de singer-songwriter, jamt de jazzman met de soulvrouw. Splendor is een muzikale schatkist die nooit ophoudt, omdat publiek en muziek elkaar steeds opnieuw uitvinden. Geen standaard formules, geen vaste concertdagen en tijden: in Splendor kun je van alles horen en meemaken. Artiesten en publiek delen dezelfde voordeur én bar.

Zaterdagmiddag 4 januari presenteert het collectief zich in de volle breedte in het Muziekgebouw aan het IJ. De Grote Zaal wordt omgebouwd tot een intieme huiskamer waar je met een drankje in de hand kan luisteren naar een afwisselend en kleurrijk programma. De Splendormusici tonen zich aan het publiek in onverwachte bezettingen en samenwerkingen en nemen ook nog allerlei muzikale vrienden mee.

Voorafgaand aan de Parade spelen pianiste Daria van den Bercken en violist Joris van Rijn om 14.30 uur een sonate van Debussy in de Kleine Zaal, met een prachtig uitzicht op het IJ.

Voor kinderen van 5 tot 12 jaar is er een workshop in de Klankspeeltuin, aangeboden door Splendor Kids in samenwerking met verschillende slagwerkers.

Toegang is 15 euro en voor Splendorleden en kinderen tot 16 jaar gratis.
Je kunt ook ter plekke lid worden van Splendor, dan kun je meteen naar alle andere Splendorledenconcerten de rest van 2014!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *