Piano Trio Society

Via een bevriende mede-componist (René Samson) ben ik in contact gekomen met de Engelse Piano Trio Society.

Piano Trio Society website
Newsletter – SUMMER 2016

Hun doel is onder meer het promoten van het spelen van piano trio’s.
Dit is wat de secretaris van de vereniging, Christine Talbot-Cooper schreef naar René toen ze hoorde over mijn trio’s voor jonge spelers:

“.. We had a discussion a couple of years ago about the lack of piano trio music suitable for early learners so I am sure this will be of interest. Would you be kind enough to ask Heleen to contact me? I would suggest she becomes a member of the Piano Trio Society so I can offer regular features about her work in our Newsletters and would be pleased to offer her a special membership deal!”

Het lijkt me dat de Piano Trio Society en ik hetzelfde doel hebben.

Schermafbeelding 2016-07-13 om 10.22.53

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *