Voor Jason

Vandaag precies een jaar geleden, op 30 juni 2021, overleed op 22-jarige leeftijd een lievelingsleerling: Jason.

Jason hield van Chopin, maar ook van ‘minimal music’ zoals van Einaudi. Hij zat niet in een hokje, stond open voor allerlei invloeden en uitdagingen. Hieronder een versie van een stuk dat ik deze week voor hem schreef, opgenomen met de IPhone.

De muziek mag gratis worden gedownload. Als je dit doet, probeer je dan Jason voor te stellen. Een bijzondere jonge man: slim, muzikaal, gevoelig, getalenteerd op vele gebieden: sport, muziek, mode, fotografie .. en dan vergeet ik er vast nog een paar (zie zijn foto hierboven).

Jason inspireerde bovendien zijn buurvrouw Bettie met zijn liefde voor piano. Hij heeft haar de basis van het pianospel geleerd, en sinds een jaar volgt Bettie lessen bij mij! Vandaag hebben wij samen herinneringen aan Jason opgehaald.

Jason laat een stel geweldige ouders, een prachtzus en vele lieve vrienden na. We missen hem!!! ☀️

Audio ‘Voor Jason’

2 gedachten over “Voor Jason”

 1. Lieve Heleen,

  Wat een ontroerende compositie. Heel mooi dat je dit voor Jason hebt geschreven, ook voor zijn familie zal dit heel dierbaar zijn.

  Sterkte!

  Lieve groet,

  Evelien

 2. Lieve Heleen,
  Eerst willen we jouw bedanken voor de prachtige compositie die je voor Jason hebt geschreven. We worden er emotioneel van. Dank voor al de mooie lessen die Jason bij jouw jarenlang heeft mogen volgen.
  Liefs van Carlo, Ria en Naomi (de ouders en zus van Jason).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *