Jacqueline voorheen Frederique

Vandaag, 9 juli 2020, een supermooi concert gehoord van pianiste Jacqueline Voorheen Frederique in de Mozes en Aäronkerk. Jacqueline speelde werken van Bach afgewisseld met moderne composities van Calliope Tsoupaki, Kate Moore, Claudia Rumondor en Lorre Trytten. Ik mocht zelf Bach prelude no 18 in gis spelen, en mijn – voor Jacqueline gecomponeerde- Groovy Prelude. (https://bit.ly/2ObSr8Q) Wat is het toch een goed bedachte formule, Bach afgewisseld met modern! De zaal zat zo vol als in Corona-tijd maar mag. Het publiek was enthousiast. Er zat zelfs nog iemand ‘de artiesten’ te tekenen. Wat lief dat ook nog vrienden en bekenden langskwamen: Jan, Julia, Henriette, Roos, Marion. Ik voelde me dankbaar. Ook leuk om na afloop nog even componiste Kate Moore en Chiel Meijering te spreken. Gedurende de zomer is er elke donderdag om 12.15 zo’n prachtig concert door Jacqueline voorheen Frederique in de Mozes en Aäronkerk. Na afloop vrijwillige bijdrage.

Jacqueline voorheen Frederique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *