Pianola Museum: hoe het was

Gisteravond uitverkochte voorstelling van George Sand en Chopin gedaan, in het Pianola Museum. Er moesten stoelen worden bijgezet. Ik voel me dankbaar. Enthousiaste reacties!! Zelfs mensen uit Drachten, speciaal hiervoor gekomen.
Ik heb er zó van genoten om de voorstelling daar gister te doen.. Het voelde alsof ik 200 jaar terug in de tijd was. Dat kwam door de voorstelling, natuurlijk, maar ook door de setting van het Piano Museum. Het is zo’n bijzondere plek in Amsterdam! Als je daar binnenkomt, daalt de sfeer van eeuwen meteen op je schouders neer. Zelf speel ik in deze voorstelling de geest van Sand, maar ik kon me moeiteloos voorstellen dat de geesten van vele pianisten en componisten daar ook aanwezig waren.

Affiche op de deur van het Pianola Museum
Affiche op de deur van het Pianola Museum

Dit alles, terwijl ik overdag nog vreesde het te moeten afzeggen wegens keelproblemen. ’s Ochtends kwam er bijna niets uit mijn strot. Maar met behulp van Isla Moos en zout gorgelen leek het iets te verbeteren. Tijdens de voorstelling was het nog wel te horen, maar ik kon gelukkig verstaanbaar spreken! Aan de enthousiaste reacties na afloop, maakte ik op dat het geen rol heeft gespeeld.

In de artiestenkamer
In de artiestenkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *