Sand & Chopin (improvisatie)

Aanstaande zondag 8 april 2018 om 12 uur speel ik de voorstelling Sand & Chopin, een ‘one woman show’. Eigenlijk probeer ik hiermee mijn podiumangst te overwinnen, door iets te doen wat nog veel enger is dan alleen piano spelen: een rol spelen (de rol van schrijfster George Sand) én piano spelen (muziek van de componist Chopin). Verder wordt het publiek er hier en daar bij betrokken (alleen in het nette) zoals bij het spelen van een ééntonige compositie..
Ik hoop dat dit het begin is van een voorstelling die zich nog verder gaat ontwikkelen. Een voorstelling voor muziekleerlingen, scholen, kleine theaters enz. As zondag wil ik ervaren hoe het is om stukken te spelen, maar ook tussendoor dingen te vertellen. Bij het vertellen houd ik mij niet precies aan een tekst, al is er wel een rode draad en leef ik mij helemaal in.. Tegelijk is er ruimte voor spontane invallen. Het is echt een experiment, en ik vind het heeeeeeeeel spannend!
Ik ga er wel een feest van maken! 🙂 Als je nog wilt komen proeven van deze nieuwe voorstelling, meld je dan even aan via heleen.verleur@xs4all.nl. Liever niet onverwachts komen, want dan heb je kans dat er geen stoelen meer zijn!
Locatie: Vierwindenhuis/Zuidhal, Windroosplein
Tijd: tussen 12 en 13 (lunchpauze voorstelling)
Leeftijd: voor alle volwassenen vanaf 7 jaar

Poster concert
Poster concert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *