Voorstelling Chopin/Sand 8 april 2018

Het verhaal achter de muziek van Chopin: in de try-out van deze lunchvoorstelling krijgen jullie een kijkje in het leven van de componist Chopin en zijn spraakmakende vriendin Sand. De schrijfster is zelf op magische wijze aanwezig bij dit concert. Zij vertelt over haar ontmoeting en relatie met Chopin. Tussendoor kan zij -als door een wonder- ineens piano spelen. Haar verhalen en de intense muziek van Chopin lijken je terug te brengen naar de 19e eeuw. Thema’s als emancipatie worden niet geschuwd, want Sand was immers een van de eerste feministen ter wereld en een van de eerste schrijfsters die van haar pen kon leven. Ziekte en dood spelen ook een rol, maar door de overwegend luchtige toon van de uitvoering is het voor jong en oud te behappen. De voorstelling wordt gespeeld door Heleen Verleur, zowel in de rol van Sand als aan de piano. Toegang gratis, reserveren is verplicht. Na de voorstelling wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. NB Deze voorstelling is bedoeld voor iedereen vanaf zeven jaar.

Info locatie voorstelling & reserveren

Poster concert
Poster concert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *