Leerlingenconcert 29 mei 2016

Op zondagmiddag 29 mei is er een leerlingenconcert in de Zuidhal van het Vierwindenhuis in Amsterdam, van de Suzuki pianoleerlingen van Heleen Verleur. Het concert begint om 14 uur en zal rond 15:15 uur zijn afgelopen. Vanaf ± 13 uur is er mogelijkheid tot inspelen.
Een aantal leerlingen zullen bij deze gelegenheid een diploma krijgen omdat ze hun boek uithebben.

Vincent (l) en Vin
Vincent (l) en Vin

De Zuidhal is één van de vier gemeenschappelijke hallen van het Vierwindenhuis. De hal vertegenwoordigt het element ‘lucht’ en heeft een blauwe kleur gekregen. Met zijn loopbruggen binnen in de hoge hal is zij een ontmoetingsplaats voor bewoners naar of van hun huis op de verschillende verdiepingen.Je staat letterlijk in de lucht als je op 3 hoog spreekt met je buurman van de 4de verdieping.

Zuidhal
Zuidhal

Lucht is ook het voortplantingsmedium voor geluid. Daarom werd de Zuidhal al gauw voorbestemd om te dienen als theater en ‘concertzaal’. Allerlei soorten muziek – van de middeleeuwen tot hedendaags, van ernstig tot pop – worden er ten gehore gebracht met vaak verrassende uitvoeringen.

Meer info over de Zuidhal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *