Youtube filmpje Jopie Parlevliet

Alyssa was gister op RTL4 in het programma Jopie Parlevliet Show. Hoewel ik Jopi zelf niet altijd zo grappig vond, was het optreden van Alyssa sterk. Helaas staat op dit filmpje niet het interview dat vooraf ging, waarin ze vertelt over de Suzuki-methode. In dit Youtube-filmpje kun je een stukje van het optreden zien en horen.

My student Alyssa played on Dutch television in a program called ‘Jopie Parlevliet Show’. She also talked about the Suzuki method, but that part is not to be found in this selection. In this Youtube movie you can hear a part of the 2nd movement of the Kuhlau Sonatina.

Alyssa tijdens optreden in Jopie Parlevliet show
Alyssa tijdens optreden in Jopie Parlevliet show

Youtube: Alyssa speelt gedeelte Kuhlau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *